Реставрація ванн у Львові

Представництво Пластол Львів надає послугу реставрації ванн наливним акрилом та продає оригінальний матеріал від виробника, наливний акрил Пластол. Пластол Україна має офіційне представництво в Києві, Одесі, Чернівцях, Полтаві та майже у всіх великих містах України. Представництво Пластол Львів відкрито для надання послуг по реставрації ванн у Львові та Львівській області.

Послуга реставрації ванн – це можливість відновити пошкоджену емаль ванни без демонтажу та мінімальних затрат часу. Метод наливної ванни застосовується вже понад десять років. З його появою інші методи реставрації ванн відійшли на задній план. Реставрація ванн наливним акрилом Пластол заслужено зайняла перше місце.

Реставрація ванн наливним акрилом

Робота виконується на місці, вся суть в якості акрилового покриття, яке наноситься в домашніх умовах. Наливний акрил Пластол застосовується для відновлення сталевої, чавунної та акрилової ванни. Незалежно від степені пошкодження будь-то пожовтіння, сколи, тріщини чи дірки, в результаті ви отримаєте глянцеву міцну поверхню.

Оскільки заводська емаль з часом псується, а сама основа досить міцна, особливо сталева чи чавунна, то бажання відновити свою стару ванну, тим самим зекономити час та гроші, є цілком природнім.

Замовивши реставрацію ванн у Львові або області, наші майстри виїжджають найближчим часом, попередньо узгодивши деталі із замовником. Ціна реставрації ванни наливним акрилом 2300-2400 грн. Додатково може знадобитись оплата майстру за проїзд, якщо до місця призначення добиратись далеко за місто. На рахунок цього пункту узгоджуйте напряму із майстром. Всі необхідні інструменти та сам матеріал майстер привозить із собою.

Реставрація ванн наливним акрилом

Купити наливний акрил Пластол у Львові.

Обираючи між реставрацією ванни і покупкою нової сантехніки, перевага очевидна, відповідність ціни і якості акрилу Пластол дозволяє обновити ванну кожному бажаючому. Говорячи про плюси цього матеріалу, можна підкреслити його нескладність в роботі.

Акрил Пластол використовується не тільки майстрами, а й тими, хто не має досвіду роботи. Тож він підійде всім, хто хоче зробити реставрацію ванни своїми руками.

Наливний акрил Пластол не має запаху, самовирівнюється, не залишає бульбашок та потьоків. Матеріал якісний, добротність покриття залежить від того, чи правильно його використовувати. Буває, клієнт задає питання: чи даємо ми гарантію на якість зробленої ним роботи? На що можна сказати: гарантія дається на якість матеріалу, це як купити якісний дорогий матеріал та пошити виріб не по технології. Якщо виконувати інструкції, то робота буде виконана якісно. Все залежить від вас.

Купити акрил Пластол у Львові можна на сайті Пластол Львів, заповнивши форму на сайті або зробити замовлення по телефону. Ціни на матеріал та послугу актуальні на момент написання статі, уточнюйте в розділі ціни.

Наливний акрил Пластол

Відправляємо матеріал Новою Поштою із післяплатою, отримавши товар, перевірте на наявність пошкоджень та оригінальність тари. Нова Пошта відправляє двома місцями, тобто окремо банку акрилу и окремо затверджувач, тож переконайтесь в отриманні обох компонентів. Товар відправляється із Чернівців, тут знаходиться основний склад Пластола в Україні.

Всім, хто зробить замовлення на матеріал, щоб виконати ремонт ванни власноруч, ми надамо безплатні телефонні консультації. Розкажемо, що і як зробити, для повної картини дивіться наше відео по реставрації ванн, де показаний кожен етап роботи від підготовки поверхні ванни до залиття акрилом.

Фото реставрації ванн до і після, дивіться в розділі наші роботи. Також читайте нас в соціальних мережах, де ви також знайдете приклади наших робіт та необхідну інформацію по реставрації ванн наливним акрилом.