Реставрація ванн в Новояворівську

Реставрація ванн в Новояворівську – це доступний та якісний спосіб оновити старе покриття ванни. Для реставрації ванни акрилом Пластол не потрібен демонтаж ванни, ремонтні роботи ведуться на місці. Стосовно самого матеріалу можна сказати, що для роботи з ним не потрібно володіти професійними навиками. Щоб зробити реставрацію ванни своїми руками, достатньо слідувати інструкції.

Ванна, оновлена рідким акрилом, відрізняється гарним зовнішнім виглядом та міцним акриловим покриттям. Окрім реставрації ванн в Новояворівську, ми виконуємо ремонт душових піддонів та умивальників. Також у нас можна купити ремкомплект для часткового ремонту акрилової ванни.

Реставрація ванн акрилом в Новояворівську

Реставрація ванни рідким акрилом

Рідкий акрил Пластол поєднує якість акрилової ванни з міцною чавунною або сталевою основою. Наливна акрилова ванна має ряд переваг над новою магазинною, основними з яких являється висока якість та доступна ціна. Враховуючи те, що не кожен може дозволити собі покупку нової ванни, акрил Платсол є кращим рішенням.

Реставрація ванн в Новояворівську коштує 1500-1700 грн. Якщо виконати реставрацію ванни своїми руками, то вийде дешевше. Всю необхідну інформацію Ви можете знайти на нашому сайті. Приклади реставрації ванн нашими майстрами дивіться в розділі наші роботи.

Акрил Пластол

Варто відзначити, що для підготовки ванни ми не використовуємо болгарку. Для того, щоб відмити та знежирити поверхню, достатньо водостійкого наждачного паперу та соди. Такий спосіб чистки дозволить якісно підготувати ванну до нанесення рідкого акрилу. Після чого ванна сушиться будівельним феном та знімається злив. Весь процес підготовки займе біля години часу.

Якщо є глибокі відколи емалі, їх потрібно зашпаклювати автомобільною шпаклівкою зі скловолокном. Після висихання шпаклівку затираємо наждачним папером. Підлогу треба вкрити газетами, щоб в процесі не забруднити акрилом.

Акрил Пластол змішується із затверджувачем та наноситься на ванну наливним методом. Після застигання акрилу через 48 годин новою ванною можна користуватись.

Замовити послугу реставрації ванн або акрил Пластол можна по телефону, контакти дивіться тут.