Реставрація ванн в Трускавці, Бориславі, Моршині

Реставрація ванн в Трускавці, Бориславі, Моршині виконується методом наливної ванни. Наливна акрилова ванна – це можливість відновити старе покриття в домашніх умовах. Робота виконується на місці, без демонтажу та різких запахів. Користуватись новою ванною можна через 48 годин після повного висихання акрилу. Акрилова поверхня має гарний зовнішній вигляд, вона міцна та приємна на дотик.

Реставрація ванн – це досить простий процес, якщо для цього використовувати наливний акрил Пластол. Весь підготовчий етап складається із чистки та сушки поверхні. Якщо на поверхні ванни є глибокі відколи емалі, то знадобиться автомобільна шпаклівка зі скловолокном.

Наливний акрил Пластол

Реставрація ванн акрилом

Почнемо із чистки поверхні ванни. Для цього нам знадобиться водостійкий наждачний папір та сода. Миємо поверхню в два етапи, до повного очищення поверхні від бруду та жирової плівки. Від цього етапу залежить зчеплення матеріалу з поверхнею. Зазвичай потрібна година часу, щоб впоратись із цим завданням.

Також знадобиться демонтувати сифон, щоб залишки акрилу стікали в тару під ванною.

Для нанесення наливного акрилу потрібна суха ванна. Будівельним феном сушимо поверхню – це швидкий і якісний спосіб позбутися вологи. По часу знадобиться 15-20 хв.

Тепер треба змішати компоненти та залити ванну. Перед нанесенням наливного акрилу кран варто загорнути в поліетилен. Таким чином вберегти свіжозалиту ванну від попадання крапель води. Після замішування матеріалу залишиться не менше півгодини, щоб використати матеріал. Реставрація ванни займає біля трьох годин.

Реставрація ванни пластолом

Акрил Пластол

Наливний акрил Пластол – це добротне акрилове покриття, яке робиться на чавунній, сталевій та акриловій ванні. Матеріал не має запаху, не утворює бульбашок та потьоків, при детальному слідуванні інструкції кожен може виконати роботу якісно. Замовити послугу реставрації ванн в Трускавці, Борисполі, Моршині можна в будь-який час. При виникненні питань щодо реставрації ванни своїми руками звертайтесь по телефону.

Відправляємо наливний акрил Пластол Новою Поштою із післяплатою в Трускавець, Борислав, Моршин. Замовити матеріал можна по телефону або скориставшись послугою зворотний дзвінок, найближчим часом наш менеджер зв’яжеться із вами.